Kedves Vendégeink, hal és természet szerető érdeklődők!

 

Engedjék meg, hogy bemutassam Önöknek azt a helyet, ahol részük és örömük lehet egy frissítő sétában: gyönyörű, természeti értékekben gazdag helyen, egy minőségi halakból készült ebédben, szolgálva testi, lelki egészségüket.
Patkányos pusztán járunk. Legegyszerűbben úgy találhatunk e természeti paradicsomba, hogy a Vámosszabadi határátkelőt célozzuk meg. A határ közvetlen közelében kell balra fordulni a töltésre, ahol egyszerre szemünk elé tárul a vadregényes dunai ártér. Itt megcsodálhatjuk a hódok által alakított "faszobor" partot, és ha szerencsések vagyunk, a hódokkal is találkozhatunk. A pihentető, friss levegőn való töltekezés után, jó megpihenni és megtölteni a hasunkat a VIDRA CSÁRDÁBAN, amelyet a töltésen haladva, pár 100 méterre találunk, tavakkal körülölelve.
A Vidra Csárda minőségi halakból készült ételeivel, a kedves és figyelmes kiszolgálással és a család- barát áraival illeszkedik a táj szépségébe, mindegy megkoronázva azt. 
A halételek többsége a saját halfeldolgozóból, frissen és kiemelkedő minőségben kerül a kedves vendégeink tányérjába. Mi a titka annak a gasztronómiai csodának, melyet az itt fogyasztott rántott harcsa, vagy a harcsapaprikás szerez? - kérdezi oly sok vendég, várva a nagy titkot. A titok a hazai halban, a minőségben rejlik. Nem kerülhet senki tányérjába az orosz import harcsafilé, sem az afrikai változata, csak az általunk feldolgozott szürke vagy más néven leső harcsa. Ez a szemlélet és hozzáállás valamennyi ételünk alapanyagának beszerzésénél és elkészítésénél is figyelmünk középpontjában szerepel.

Várja Önöket Patkányos puszta.

Kérem, tiszteljenek meg bennünket bizalmukkal, és fogadják el a mi tiszteletünket is, amely az Önök testi-lelki jólétének szolgálatában áll a következő nyitvatartási időben:
Hétfőtől - vasárnapig:
11 órától - 22 óráig, szombaton 22,30 - ig.

Telefon:
+36 30 9161 666

Fizethet euróval, SZÉP Kártyával, Erzsébet Utalvánnyal.

 

"Jöjjön ki a jó levegőre, egyen egy jó nálunk!
Csökkentettük az árakat, emeltük a színvonalat!
"

 

Jó étvágyat kívánunk!
Enjoy your meal!
Guten Appetit!
Dobrú chu»!

 

Étlap letöltés:
 
 
Rólunk írták
 
2011. 10.10.
Barátainktól hallottunk a Vidra Csárdáról és úgy döntöttünk, hogy a vasárnapi ebédet itt fogyasztjuk el. Nem bántuk meg! Mind az ételekkel, mind a kiszolgálással meg voltunk maximálisan elégedve. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
Kis Jánosné - Komarno


2011. 11.01.
Obsluha a jídlo super. Trochu hůře se hledá. Celkově jsme byli vąichni spokojeni.
Vagli
 
free counters
 
 
Copyright © 2011-2014 - Minden jog fenntartva! Vidra Kft.