Kedves Vendégeink, hal és természet szerető érdeklődők!


Engedjék meg, hogy bemutassam Önöknek azt a helyet, ahol részük és örömük lehet egy frissítő sétában: gyönyörű, természeti értékekben gazdag helyen, egy minőségi halakból készült ebédben, szolgálva testi, lelki egészségüket.

Patkányos pusztán járunk.

Legegyszerűbben úgy találhatunk e természeti paradicsomba, hogy a Vámosszabadi határátkelőt célozzuk meg. A határ közvetlen közelében kell balra fordulni a töltésre, ahol egyszerre szemünk elé tárul a vadregényes dunai ártér. Itt megcsodálhatjuk a hódok által alakított "faszobor" partot, és ha szerencsések vagyunk, a hódokkal is találkozhatunk. A pihentető, friss levegőn való töltekezés után, jó megpihenni és megtölteni a hasunkat a VIDRA CSÁRDÁBAN, amelyet a töltésen haladva, pár 100 méterre találunk, tavakkal körülölelve.

A Vidra Csárda minőségi halakból készült ételeivel, a kedves és figyelmes kiszolgálással és a család-barát áraival illeszkedik a táj szépségébe, mindegy megkoronázva azt. A halételek többsége a saját halfeldolgozóból, frissen és kiemelkedő minőségben kerül a kedves vendégeink tányérjába. Mi a titka annak a gasztronómiai csodának, melyet az itt fogyasztott rántott harcsa, vagy a harcsapaprikás szerez? - kérdezi oly sok vendég, várva a nagy titkot. A titok a hazai halban, a minőségben rejlik. Nem kerülhet senki tányérjába az orosz import harcsafilé, sem az afrikai változata, csak az általunk feldolgozott szürke vagy más néven leső harcsa. Ez a szemlélet és hozzáállás valamennyi ételünk alapanyagának beszerzésénél és elkészítésénél is figyelmünk középpontjában szerepel.

"Jöjjön ki a jó levegőre, egyen egy jó nálunk! Csökkentettük az árakat, emeltük a színvonalat!"

Jó étvágyat kívánunk!
Enjoy your meal!
Guten Appetit!
Dobrú chuť!